Cosmetische en chirurgische behandelingen voor iedereen!

Gratis intake
  • Ooglidcorrectie € 650,-
  • Kwaliteit en expertise
  • Gratis intakegesprek
  • Natuurlijk resultaat
  • Gespreid betalen mogelijkheden

Privacyverklaring

Uw privacy en persoonsgegevens

HomeClinics informeert u graag over de verwerking van uw persoonsgevens.

Uw persoonsgegevens en medische gegevens slaat HomeClinics digitaal op. Dit doen wij u goede zorg te kunnen bieden. Het verwerken van uw gegevens gebeurt volgens ons privacy- en dataveiligheidsbeleid. U gaat met die opslag (verwerking) akkoord door uw zorg via onze praktijk te laten uitvoeren.

Op de volgende wijze gaat HomeClinics met uw persoonsgegevens om:

  • Uw persoongegevens slaat HomeClinics op en wordt gebruikt om u goede zorg te kunnen leveren.
  • Uw gegevens geven wij alleen door aan derden wanneer dat nodig is voor het leveren van goede zorg. Indien hiervoor op basis van de wet specifieke toestemming is vereist, vragen we u die vooraf.
  • Uw gegevens verwerkt HomeClinics op basis van de behandelovereenkomst zoals deze beschreven is in de Wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst (WGBO).
  • U kunt onderdelen van uw persoonsgegevens inzien. Stuurt u ons in dat geval een schriftelijk verzoek.
  • Wanneer u van mening bent dat uw gegevens die wij hebben opgeslagen niet correct zijn, kunt u ons schriftelijk vragen om uw gegevens aan te passen.
  • U kunt ons vragen om uw persoonsgegevens te wissen. Wanneer HomeClinics dit doet kunnen wij (mogelijk) niet langer verantwoorde zorg aan u verlenen. De WGBO vereist een bewaartermijn van 15 jaar. Daarom slaan wij uw gegevens in dat geval op in een inactief archief, onzichtbaar en onbruikbaar voor een normale gebruiker.
  • U kunt uw toestemming tot verwerking van uw persoonsgegevens intrekken. Wij kunnen dan (mogelijk) geen verantwoorde zorg garanderen. Wij slaan uw gegevens in dat geval op in een inactief archief. (zie boven)
  • U kunt bezwaar maken bij HomeClinics wanneer u het niet eens bent met de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken.
  • U krijgt bericht van HomeClinics als er iets verkeerd is gegaan met uw persoongegevens.
  • Uw gegevens verwerken wij niet langer dan nodig is voor het leveren van goede zorg. Wij houden ons aan de bewaartermijnen van de WGBO.
  • Het bovenstaande geldt ook voor persoonsgegevens die wij via derden ontvangen.
Gratis intake Bekijk onze behandelingen

Uitgelicht

Botox en fillers 

Tijdens het ouder worden verliest de huid helaas zijn elasticiteit. Dit kan rimpels en oneffenheden in het gezicht veroorzaken. Gelukkig kunnen wij u daar op een eerlijke en professionele manier mee helpen.

Meer informatie

Nieuw: SkinTech crèmes

Vanaf nu kunt u bij ons ook terecht voor de behandelcrèmes van SkinTech. Om dit te vieren bieden we nu een speciale welkomstaanbieding aan voor €149,95 i.p.v. 170,-. Deze aanbieding bestaat uit dagverzorging, zonbescherming en een reiniger.

Meer informatie

Ooglidcorrectie: tijdelijk €575,-

Wanneer u last heeft van hangende bovenoogleden is het zinvol om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie kan voor u uitkomst bieden. De ooglidcorrectie is niet voor niets een van de meest geboekte behandelingen bij ons. Deze maand voor slechts € 575,- i.p.v. € 650,-

Meer informatie

Nieuw: Profhilo

Nieuw: Profhilo

Wilt u graag huidverslapping tegen gaan en de huid verjongen en verbeteren, maar overweegt u geen 'echte' filler? Dan is Profhilo misschien iets voor u.

Meer informatie

Home Clinics maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK