Cosmetische en chirurgische behandelingen voor iedereen!

Gratis intake
  • Ooglidcorrectie € 650,-
  • Kwaliteit en expertise
  • Gratis intakegesprek
  • Natuurlijk resultaat
  • Gespreid betalen mogelijkheden

Verwachtingen

Consultgesprek
Tijdens het consultgesprek heeft u de mogelijkheid om alles aan de arts te vragen en bespreekt u uw wensen. Indien u verder gezond bent en het probleem verder geen medische oorzaak heeft, is het mogelijk om een behandeling te ondergaan. Welke behandeling dit is bespreekt u samen met de arts. Dit hangt onder andere af van uw huidtype, de ernst van het probleem en natuurlijk uw eigen wensen. Samen met de arts overweegt u eventueel verschillende behandelopties en de voor- en nadelen daarvan. Ook ontvangt u een indicatie van de prijs en verteld de arts wat u kunt verwachten tijdens de behandeling en van het eindresultaat.

Behandeling
De meeste behandelingen duren circa 20 minuten. Gedurende de behandeling kunt u ten alle tijden aangeven als u iets niet prettig vindt of als u onverhoopt pijn ervaart. Wij proberen u dan zo goed mogelijk bij te staan. 

Nazorg
Bij de meeste behandelingen is het vrijwel direct weer mogelijk om niet al te zware alledaagse bezigheden op te pakken. We raden aan om de eerste 6 tot 12 uur na de behandeling geen make-up of crèmes te gebruiken op de behandelde plek om infecties tegen te gaan. Daarnaast is persoonlijke hygiène ook belangrijk om de kans op complicaties te beperken.

Bijwerkingen zoals roodheid en/of zwelling kunnen soms voorkomen, maar verdwijnen in de meeste gevallen binnen 24 tot 48 uur. Indien u ergens twijfels over heeft, dan kunt u altijd een afspraak maken voor een tussentijdse controle. 

Resultaat
Het uiteindelijke resultaat is voor iedereen verschillend. Afhankelijk van uw wensen en de mogelijkheden bespreekt de arts met u wat het beste resultaat geeft. Het resultaat bij een behandeling met botuline toxine blijft meestal tussen de 4 en 9 maanden behouden. Bij gebruik van fillers houdt het resultaat tussen de 9 en 12 maanden aan.

 

Gratis intake Bekijk onze behandelingen

Uitgelicht

Profhilo 

Met deze anti-aging behandeling kunnen we de huid zichtbaar verjongen en verbeteren, zonder direct volume toe te voegen aan het gezicht. We herstellen en verstevigen de huid door middel van een natuurlijke bewerking van hyaluronzuur. Dit is al mogelijk vanaf €295,- per zone. Wenst u twee behandelingen voor een optimaal resultaat? Dan betaalt u tot 1 december voor deze twee behandelingen samen de actieprijs van €515,-!

Meer informatie

Nieuw: SkinTech crèmes

Vanaf nu kunt u bij ons ook terecht voor de behandelcrèmes van SkinTech. Om dit te vieren bieden we nu een speciale welkomstaanbieding aan voor €149,95 i.p.v. 170,-. Deze aanbieding bestaat uit dagverzorging, zonbescherming en een reiniger.

Meer informatie

Ooglidcorrectie: tijdelijk €575,-

Wanneer u last heeft van hangende bovenoogleden is het zinvol om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie kan voor u uitkomst bieden. De ooglidcorrectie is niet voor niets een van de meest geboekte behandelingen bij ons. Deze maand voor slechts € 575,- i.p.v. € 650,-

Meer informatie

Home Clinics maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK