Cosmetische en chirurgische behandelingen voor iedereen!

Gratis intake
  • Ooglidcorrectie € 650,-
  • Kwaliteit en expertise
  • Gratis intakegesprek
  • Natuurlijk resultaat
  • Gespreid betalen mogelijkheden

Oorzaken & Risicofactoren

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom hebben wij voor u de meest voorkomende oorzaken van huidveroudering op een rijtje gezet.

Leeftijd
Gedurende het ouder worden, verliest de huid zijn elasticiteit. Het wordt kwetsbaarder en minder rekbaar. Dit is helaas een onomkeerbaar proces dat hoort bij het ouder worden.  Dit ontstaat vooral in gebieden waar de spieren regelmatig (en meestal onbewust) worden bewogen. Een gezonde leefstijl, voldoende vocht en een gezond voedingspatroon kunnen dit natuurlijke proces vertragen.

Blootstelling aan ultraviolet licht
Vrijwel iedereen is zich er van bewust dat zonlicht grote schade toebrengt aan de huid. Dit komt door het UV-licht van de zon. Dit licht versnelt de huidveroudering en is de belangrijkste oorzaak van vroegtijdige huidveroudering. UV-licht breekt namelijk het bindweefsel af waarin collageen en elastinevezels aanwezig zijn. Normaal gesproken houden deze de huid stevig. Zonder die ondersteuning van het bindweefsel verliest de huid zijn kracht en elasticiteit.

Roken
Roken verminderd de bloedtoevoer naar de huid en draagt daardoor sterk bij aan de vorming van rimpels.

 

Gratis intake Bekijk onze behandelingen

Uitgelicht

Botox en fillers 

Tijdens het ouder worden verliest de huid helaas zijn elasticiteit. Dit kan rimpels en oneffenheden in het gezicht veroorzaken. Gelukkig kunnen wij u daar op een eerlijke en professionele manier mee helpen.

Meer informatie

Nieuw: SkinTech crèmes

Vanaf nu kunt u bij ons ook terecht voor de behandelcrèmes van SkinTech. Om dit te vieren bieden we nu een speciale welkomstaanbieding aan voor €149,95 i.p.v. 170,-. Deze aanbieding bestaat uit dagverzorging, zonbescherming en een reiniger.

Meer informatie

Ooglidcorrectie: tijdelijk €575,-

Wanneer u last heeft van hangende bovenoogleden is het zinvol om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie kan voor u uitkomst bieden. De ooglidcorrectie is niet voor niets een van de meest geboekte behandelingen bij ons. Deze maand voor slechts € 575,- i.p.v. € 650,-

Meer informatie

Nieuw: Profhilo

Nieuw: Profhilo

Wilt u graag huidverslapping tegen gaan en de huid verjongen en verbeteren, maar overweegt u geen 'echte' filler? Dan is Profhilo misschien iets voor u.

Meer informatie

Home Clinics maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK