Cosmetische en chirurgische behandelingen voor iedereen!

Gratis intake
 • Ooglidcorrectie € 650,-
 • Kwaliteit en expertise
 • Gratis intakegesprek
 • Natuurlijk resultaat
 • Gespreid betalen mogelijkheden

Officieel aangesloten

De artsen van HomeClinics Hoofddorp zijn officieel aangesloten bij de volgende instanties:

 • NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde)
 • NVEG (Nederlandse Vereniging Esthetische Geneeskunde)

Wet BIG
De Wet BIG (Beroepen Individuele Gezondheidszorg) heeft als doel het bevorderen en bewaken van de kwaliteit in de gezondheidszorg.

Deze wet beschermt u als patiënt tegen ondeskundig en onzorgvuldig handelen van een zorgverlener. Een van de instrumenten van de Wet BIG is het BIG-register.

Om bepaalde voorbehouden handelingen - bijvoorbeeld injectables - te mogen uitvoeren, moet een behandelaar geregistreerd staan in het BIG-register. Deze registratie geeft aan u als patiënt de waarborg dat u te maken heeft met een bevoegd behandelaar. Onze artsen zijn in het BIG-register te vinden onder de volgende nummers:

Cathelijne de Lint: 59058305601
Natale Adamo: 29044279701
Dayenne Ubachs: 89918025401

Wet op Geneeskundige Behandelingsovereenkomst
De Wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst (WGBO) beschrijft de rechten en plichten van u als patiënt in de zorg. De WGBO is van belang voor iedereen die met medische zorg te maken krijgt. Wanneer een arts een patiënt gaat onderzoeken of behandelen, is sprake van een geneeskundige behandelingsovereenkomst. De wet is bedoeld om de positie te versterken van patiënten die medische zorg nodig hebben.

Rechten
De WGBO regelt wat betreft uw rechten onder ander:

 • recht op informatie over uw medische situatie
 • toestemming voor een medische behandeling
 • inzage in het eigen medisch dossier
 • recht op privacy en geheimhouding van medische gegevens (beroepsgeheim)
 • recht op vrije artsenkeuze

Plichten
Naast rechten heeft u als patiënt ook enkele plichten: u dient ons als zorgverlener goed, eerlijk en volledig op de hoogte stellen van uw problematiek. Met de juiste informatie kunnen wij als zorgverlener sneller en beter een diagnose stellen en u de beste zorg bieden. Als patiënt dient u zo veel mogelijk met ons als zorgverlener mee te werken en adviezen op te volgen.

De werkwijze van HomeClinics is geheel in lijn de rechten en plichten die de WGBO vereist.

Klachtenportaal Zorg
HomeClinics is aangesloten bij de klachtenregeling van Klachtenportaal Zorg. Wanneer u er met ons niet uitkomt wat betreft een klacht, biedt Klachtenportaal Zorg onafhankelijke bemiddeling en afhandeling van de klacht.

Huisartskliniek
HomeClinics is aangesloten bij en werkt volgens de protocollen van Huisartskliniek.

Gratis intake Bekijk onze behandelingen

Uitgelicht

Profhilo 

Met deze anti-aging behandeling kunnen we de huid zichtbaar verjongen en verbeteren, zonder direct volume toe te voegen aan het gezicht. We herstellen en verstevigen de huid door middel van een natuurlijke bewerking van hyaluronzuur. Dit is al mogelijk vanaf €295,- per zone. Wenst u twee behandelingen voor een optimaal resultaat? Dan betaalt u tot 1 december voor deze twee behandelingen samen de actieprijs van €515,-!

Meer informatie

Nieuw: SkinTech crèmes

Vanaf nu kunt u bij ons ook terecht voor de behandelcrèmes van SkinTech. Om dit te vieren bieden we nu een speciale welkomstaanbieding aan voor €149,95 i.p.v. 170,-. Deze aanbieding bestaat uit dagverzorging, zonbescherming en een reiniger.

Meer informatie

Ooglidcorrectie: tijdelijk €575,-

Wanneer u last heeft van hangende bovenoogleden is het zinvol om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie kan voor u uitkomst bieden. De ooglidcorrectie is niet voor niets een van de meest geboekte behandelingen bij ons. Deze maand voor slechts € 575,- i.p.v. € 650,-

Meer informatie

Home Clinics maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK