Cosmetische en chirurgische behandelingen voor iedereen!

Gratis intake
  • Ooglidcorrectie € 650,-
  • Kwaliteit en expertise
  • Gratis intakegesprek
  • Natuurlijk resultaat
  • Gespreid betalen mogelijkheden

Kwaliteit

Bij HomeClinics in Hoofddorp staat kwaliteit voorop. Door het volgen van de laatste trainingen, ontwikkelingen en trends binnen ons vakgebied, zorgen wij als kliniek ervoor dat ons artsen en huidtherapeuten u de kwalitatief hoogst mogelijke behandelingen bieden. Dit samen met een 100% klanttevredenheid in een warme en toegankelijke kliniek.

Reviews
U kunt reviews over onze diensten lezen op verschillende sites. Wanneer u bij ons een behandeling heeft gehad, waarderen wij het zeer als u op een van de reviewsites uw oordeel over de behandeling en over onze service geeft. Uw feedback is zeer waardevol voor ons en helpt ons om telkens te verbeteren en te streven naar het beste. 

Klachten
Mocht u onverhoopt toch een klacht hebben? Dan horen wij dat graag en zo spoedig mogelijk van u. Samen proberen we dan tot een passende oplossing te komen, zodat u alsnog met een goed gevoel naar huis kan.

Officiële instanties
HomeClinics is aangesloten bij de officiële instanties.
 

Gratis intake Bekijk onze behandelingen

Uitgelicht

Profhilo 

Met deze anti-aging behandeling kunnen we de huid zichtbaar verjongen en verbeteren, zonder direct volume toe te voegen aan het gezicht. We herstellen en verstevigen de huid door middel van een natuurlijke bewerking van hyaluronzuur. Dit is al mogelijk vanaf €295,- per zone. Wenst u twee behandelingen voor een optimaal resultaat? Dan betaalt u tot 1 december voor deze twee behandelingen samen de actieprijs van €515,-!

Meer informatie

Nieuw: SkinTech crèmes

Vanaf nu kunt u bij ons ook terecht voor de behandelcrèmes van SkinTech. Om dit te vieren bieden we nu een speciale welkomstaanbieding aan voor €149,95 i.p.v. 170,-. Deze aanbieding bestaat uit dagverzorging, zonbescherming en een reiniger.

Meer informatie

Ooglidcorrectie: tijdelijk €575,-

Wanneer u last heeft van hangende bovenoogleden is het zinvol om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie kan voor u uitkomst bieden. De ooglidcorrectie is niet voor niets een van de meest geboekte behandelingen bij ons. Deze maand voor slechts € 575,- i.p.v. € 650,-

Meer informatie

Home Clinics maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK