Cosmetische en chirurgische behandelingen voor iedereen!

Gratis intake
  • Ooglidcorrectie € 650,-
  • Kwaliteit en expertise
  • Gratis intakegesprek
  • Natuurlijk resultaat
  • Gespreid betalen mogelijkheden

HomeClinics: veilig en vertrouwd

Overweegt u een ooglidcorrectie, fillerbehandeling of een andere kleine cosmetische ingreep? Dan bent u bij HomeClinics Hoofddorp aan het juiste adres. Wij vinden het belangrijk dat onze behandelingen voor iedereen toegankelijk zijn. Zo zijn alle adviesgesprekken bij ons gratis en volstrekt vrijblijvend. Daarnaast bieden wij tot 1 oktober een ooglidcorrectie aan met korting voor slechts € 575,- (ipv € 650,-).

Cosmetische of chirurgische ingrepen
Ook voor andere  cosmetische of kleine chirurgische behandelingen kunt u bij ons terecht. Door de doorlopende training en bijscholing van onze artsen en therapeuten verzorgen wij onze cosmetische en chirurgische ingrepen volgens de laatste ontwikkelingen en trends en voorzien wij u van kwalitatief hoogwaardige behandelingen.

Huidtherapie en huidverbetering
Naast cosmetische en chirurgische ingrepen bent u bij HomeClinics ook van harte welkom voor huidtherapie en huidverbetering. Samen met de huidtherapeut bespreekt u een persoonlijk en op maat behandelplan, zodat u van te voren weet waar u aan toe bent. 

Wij heten u van harte welkom in onze kliniek in Hoofddorp! Voor vragen kunt u bellen naar 085-4013500 en voor het inplannen van een gratis adviesgesprek kunt u dit formulier invullen.

Bekijk onze behandelingen

Uitgelicht

Profhilo 

Met deze anti-aging behandeling kunnen we de huid zichtbaar verjongen en verbeteren, zonder direct volume toe te voegen aan het gezicht. We herstellen en verstevigen de huid door middel van een natuurlijke bewerking van hyaluronzuur. Dit is al mogelijk vanaf €295,- per zone. Wenst u twee behandelingen voor een optimaal resultaat? Dan betaalt u tot 1 december voor deze twee behandelingen samen de actieprijs van €515,-!

Meer informatie

Nieuw: SkinTech crèmes

Vanaf nu kunt u bij ons ook terecht voor de behandelcrèmes van SkinTech. Om dit te vieren bieden we nu een speciale welkomstaanbieding aan voor €149,95 i.p.v. 170,-. Deze aanbieding bestaat uit dagverzorging, zonbescherming en een reiniger.

Meer informatie

Ooglidcorrectie: tijdelijk €575,-

Wanneer u last heeft van hangende bovenoogleden is het zinvol om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie kan voor u uitkomst bieden. De ooglidcorrectie is niet voor niets een van de meest geboekte behandelingen bij ons. Deze maand voor slechts € 575,- i.p.v. € 650,-

Meer informatie

Home Clinics maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK