Cosmetische en chirurgische behandelingen voor iedereen!

Gratis intake
  • Ooglidcorrectie € 650,-
  • Kwaliteit en expertise
  • Gratis intakegesprek
  • Natuurlijk resultaat
  • Gespreid betalen mogelijkheden

Klachten

Bij HomeClinics in Hoofddorp staan kwaliteit en klantvriendelijkheid voorop en wij streven er dan ook naar om u altijd de beste zorg en service te bieden. Uw tevredenheid is voor ons van het allergrootste belang.

Klacht melden
Mocht u onverhoopt toch een klacht hebben? Dan horen wij dat graag en zo spoedig mogelijk van u. Samen proberen we dan tot een passende oplossing te komen, zodat u alsnog met een goed gevoel naar huis kan. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via info@homeclinics.nl of bellen naar 085 - 401 3500. Wij zullen uw klacht dan zo spoedig mogelijk behandelen.

Klachtenportaal Zorg
HomeClinics is aangesloten bij de klachtenregeling van Klachtenportaal Zorg. Wanneer u er met ons niet onverhoopt niet uitkomt, biedt Klachtenportaal Zorg onafhankelijke bemiddeling en afhandeling van de klacht.

Gratis intake Bekijk onze behandelingen

Uitgelicht

Profhilo 

Met deze anti-aging behandeling kunnen we de huid zichtbaar verjongen en verbeteren, zonder direct volume toe te voegen aan het gezicht. We herstellen en verstevigen de huid door middel van een natuurlijke bewerking van hyaluronzuur. Dit is al mogelijk vanaf €295,- per zone. Wenst u twee behandelingen voor een optimaal resultaat? Dan betaalt u tot 1 december voor deze twee behandelingen samen de actieprijs van €515,-!

Meer informatie

Nieuw: SkinTech crèmes

Vanaf nu kunt u bij ons ook terecht voor de behandelcrèmes van SkinTech. Om dit te vieren bieden we nu een speciale welkomstaanbieding aan voor €149,95 i.p.v. 170,-. Deze aanbieding bestaat uit dagverzorging, zonbescherming en een reiniger.

Meer informatie

Ooglidcorrectie: tijdelijk €575,-

Wanneer u last heeft van hangende bovenoogleden is het zinvol om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie kan voor u uitkomst bieden. De ooglidcorrectie is niet voor niets een van de meest geboekte behandelingen bij ons. Deze maand voor slechts € 575,- i.p.v. € 650,-

Meer informatie

Home Clinics maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK