Cosmetische en chirurgische behandelingen voor iedereen!

Gratis intake
  • Ooglidcorrectie € 650,-
  • Kwaliteit en expertise
  • Gratis intakegesprek
  • Natuurlijk resultaat
  • Gespreid betalen mogelijkheden

SkinTech

Bij ons kunt u nu ook terecht voor de huidverbeterende producten van SkinTech. SkinTech crèmes zijn ontwikkeld om een specifieke indicatie te behandelen en/of de huid te voeden, te hydrateren en te beschermen.  

De crèmes van SkinTech zijn aan te raden voor mensen met huidproblemen zoals acne, hyperpigmentatie of een gevoelige huid. Daarnaast maken de crèmes deel uit van een totaalplan voor peelingbehandelingen.

SkinTech crèmes versterken het effect van de peeling en bevorderen het herstel van de (beschadigde) huid. Het wordt ten sterkste afgeraden om andere crèmes te gebruiken na een SkinTech peeling. “Gewone” crèmes zijn immers ontwikkeld voor het gebruik op een intacte huid. Een gepeelde huid is tijdelijk zeer gevoelig en crèmes voor dagelijkse verzorging bevatten vrijwel altijd irriterende stoffen zoals parfums en zuren. Ongeveer 6 weken na de laatste peelingbehandeling kan er weer overgeschakeld worden op andere crèmes, maar het gebruik van SkinTech® crèmes kan natuurlijk ook worden voortgezet om het resultaat van de peelings zo lang mogelijk te behouden

Samen met de huidtherapeut en/of arts stelt u een persoonlijke behandelplan op om het gewenste effect te bereiken.

 

Gratis intake Bekijk onze behandelingen

Uitgelicht

Profhilo 

Met deze anti-aging behandeling kunnen we de huid zichtbaar verjongen en verbeteren, zonder direct volume toe te voegen aan het gezicht. We herstellen en verstevigen de huid door middel van een natuurlijke bewerking van hyaluronzuur. Dit is al mogelijk vanaf €295,- per zone. Wenst u twee behandelingen voor een optimaal resultaat? Dan betaalt u tot 1 december voor deze twee behandelingen samen de actieprijs van €515,-!

Meer informatie

Nieuw: SkinTech crèmes

Vanaf nu kunt u bij ons ook terecht voor de behandelcrèmes van SkinTech. Om dit te vieren bieden we nu een speciale welkomstaanbieding aan voor €149,95 i.p.v. 170,-. Deze aanbieding bestaat uit dagverzorging, zonbescherming en een reiniger.

Meer informatie

Ooglidcorrectie: tijdelijk €575,-

Wanneer u last heeft van hangende bovenoogleden is het zinvol om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie kan voor u uitkomst bieden. De ooglidcorrectie is niet voor niets een van de meest geboekte behandelingen bij ons. Deze maand voor slechts € 575,- i.p.v. € 650,-

Meer informatie

Home Clinics maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK