Cosmetische en chirurgische behandelingen voor iedereen!

Gratis intake
 • Ooglidcorrectie € 650,-
 • Kwaliteit en expertise
 • Gratis intakegesprek
 • Natuurlijk resultaat
 • Gespreid betalen mogelijkheden

PRP behandeling

De 'Platelet Rich Plasma'-behandeling, beter bekend als PRP-behandeling, is een innovatieve methode om uw huid te verbeteren. Cellen uit uw eigen bloed worden gebruikt om uw huid te verstevigen. Dit maakt de PRP-behandeling een veilig en natuurlijk alternatief. Het resultaat is een frisse en stralende huid.
 
Een PRP-behandeling biedt oplossing bij:

 • Verminderen van diepe rimpels
 • Verwijderen van fijne lijntjes
 • Verstevigen van de huid
 • Verminderen van wallen onder de ogen
 • Herstel na een laserbehandeling
 • Optimaliseren van het resultaat na een haartransplantatie

De PRP-behandeling start met het afnemen van een kleine hoeveelheid van uw bloed (10 ml). Dit wordt 5 minuten gecentrifugeerd, waarbij uw lichaamseigen Platelet Rich Plasma gescheiden wordt van de overige stoffen. Daarna wordt de vloeistof met een dermapen terug in de huid gebracht.

Na de behandeling doet het ingebrachte PRP gedurende 4 tot 8 weken zijn werk. Daarna leveren nog gemiddeld 3 behandelingen met een tussenpose van 4 tot 6 weken het beste resultaat op. Indiens gewenst raden wij u daarna een jaarlijkse onderhoudsbehandeling aan.

Heeft u vragen over de PRP-behandeling? Neem dan contact met ons op of maak direct een gratis afspraak voor een consult. Onze experts staan graag voor u klaar.

Gratis intake Bekijk onze behandelingen

Uitgelicht

Profhilo 

Met deze anti-aging behandeling kunnen we de huid zichtbaar verjongen en verbeteren, zonder direct volume toe te voegen aan het gezicht. We herstellen en verstevigen de huid door middel van een natuurlijke bewerking van hyaluronzuur. Dit is al mogelijk vanaf €295,- per zone. Wenst u twee behandelingen voor een optimaal resultaat? Dan betaalt u tot 1 december voor deze twee behandelingen samen de actieprijs van €515,-!

Meer informatie

Nieuw: SkinTech crèmes

Vanaf nu kunt u bij ons ook terecht voor de behandelcrèmes van SkinTech. Om dit te vieren bieden we nu een speciale welkomstaanbieding aan voor €149,95 i.p.v. 170,-. Deze aanbieding bestaat uit dagverzorging, zonbescherming en een reiniger.

Meer informatie

Ooglidcorrectie: tijdelijk €575,-

Wanneer u last heeft van hangende bovenoogleden is het zinvol om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie kan voor u uitkomst bieden. De ooglidcorrectie is niet voor niets een van de meest geboekte behandelingen bij ons. Deze maand voor slechts € 575,- i.p.v. € 650,-

Meer informatie

Home Clinics maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK