Cosmetische en chirurgische behandelingen voor iedereen!

Gratis intake
  • Ooglidcorrectie € 650,-
  • Kwaliteit en expertise
  • Gratis intakegesprek
  • Natuurlijk resultaat
  • Gespreid betalen mogelijkheden

Profhilo

Bij ons kunt u nu ook terecht voor de Profhilo anti-aging behandeling. Met deze behandeling wordt de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine van de huid gestimuleerd, waarmee we de huid zichtbaar kunnen verjongen en verbeteren, zonder direct volume toe te voegen aan het gezicht. Het maakt de huid weer stevig en gezond, tot diep van binnen.

De behandeling is geschikt voor de behandeling van huidverslapping van het gezicht, de hals, het decolleté, de handen en zelfs de bovenarmen. Het resultaat is erg natuurlijk, de huid wordt steviger en krijgt een mooie glans.

We herstellen en verstevigen de huid door middel van een natuurlijke bewerking van hyaluronzuur. Deze unieke en werkzame huidverbeteringstherapie is al mogelijk vanaf € 295,- per behandeling.

Wilt u graag huidverslapping tegen gaan en de huid verjongen en verbeteren, maar overweegt u geen 'echte' filler? Dan is de Profhilo behandeling misschien iets voor u.

Gratis intake Bekijk onze behandelingen

Uitgelicht

Profhilo 

Met deze anti-aging behandeling kunnen we de huid zichtbaar verjongen en verbeteren, zonder direct volume toe te voegen aan het gezicht. We herstellen en verstevigen de huid door middel van een natuurlijke bewerking van hyaluronzuur. Dit is al mogelijk vanaf €295,- per zone. Wenst u twee behandelingen voor een optimaal resultaat? Dan betaalt u tot 1 december voor deze twee behandelingen samen de actieprijs van €515,-!

Meer informatie

Nieuw: SkinTech crèmes

Vanaf nu kunt u bij ons ook terecht voor de behandelcrèmes van SkinTech. Om dit te vieren bieden we nu een speciale welkomstaanbieding aan voor €149,95 i.p.v. 170,-. Deze aanbieding bestaat uit dagverzorging, zonbescherming en een reiniger.

Meer informatie

Ooglidcorrectie: tijdelijk €575,-

Wanneer u last heeft van hangende bovenoogleden is het zinvol om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie kan voor u uitkomst bieden. De ooglidcorrectie is niet voor niets een van de meest geboekte behandelingen bij ons. Deze maand voor slechts € 575,- i.p.v. € 650,-

Meer informatie

Home Clinics maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK