Cosmetische en chirurgische behandelingen voor iedereen!

Gratis intake
  • Ooglidcorrectie € 650,-
  • Kwaliteit en expertise
  • Gratis intakegesprek
  • Natuurlijk resultaat
  • Gespreid betalen mogelijkheden

Pigment

Er zijn diverse behandelmethoden om pigment aan te pakken:

  • Obagi
  • chemische peeling
  • laserbehandeling

Samen met onze huidtherapeut bepaalt u welke methode het beste bij u past.

Sinds dit jaar kunt u bij HomeClinics terecht voor diverse laserbehandelingen zoals ontharen en de aanpak van pigmentvlekken, acne, rosacea of couperose (zichtbare bloedvaatjes).

Met een laserbehandeling komt u op een professionele manier van uw pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, zwangerschapsmasker en/of zonschade af. Een pigmentbehandeling in onze kliniek wordt soms vergoed door uw zorgverzekering. U kunt dit navragen bij uw zorgverzekeraar.

Resultaat
Kleine pigmentplekjes verdwijnen soms al na één behandeling. Bij grotere gebieden en dieper pigment zijn vaak meerdere behandelingen noodzakelijk, wat kan variëren van 1 tot 5 extra behandelingen. Hierna ziet u uw huid er 50% tot 75% beter uit. Het pigment wordt per behandeling vager en minder zichtbaar.

Gratis intake Bekijk onze behandelingen

Uitgelicht

Botox en fillers 

Tijdens het ouder worden verliest de huid helaas zijn elasticiteit. Dit kan rimpels en oneffenheden in het gezicht veroorzaken. Gelukkig kunnen wij u daar op een eerlijke en professionele manier mee helpen.

Meer informatie

Nieuw: SkinTech crèmes

Vanaf nu kunt u bij ons ook terecht voor de behandelcrèmes van SkinTech. Om dit te vieren bieden we nu een speciale welkomstaanbieding aan voor €149,95 i.p.v. 170,-. Deze aanbieding bestaat uit dagverzorging, zonbescherming en een reiniger.

Meer informatie

Ooglidcorrectie voor €650,-

Wanneer u last heeft van hangende bovenoogleden is het zinvol om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie kan voor u uitkomst bieden. De ooglidcorrectie is niet voor niets een van de meest geboekte behandelingen bij ons.

Meer informatie

Nieuw: Profhilo

Nieuw: Profhilo

Wilt u graag huidverslapping tegen gaan en de huid verjongen en verbeteren, maar overweegt u geen 'echte' filler? Dan is Profhilo misschien iets voor u.

Meer informatie

Home Clinics maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK