Cosmetische en chirurgische behandelingen voor iedereen!

Gratis intake
  • Ooglidcorrectie € 650,-
  • Kwaliteit en expertise
  • Gratis intakegesprek
  • Natuurlijk resultaat
  • Gespreid betalen mogelijkheden

Ouderdomsvlekken

Een ouderdomsvlek (ook wel bekend als lentigo) is een pigmentafwijking van de huid. De vlek is goedaardig en wordt ook wel levervlek of zonnevlek genoemd. Ouderdomsvlekken bevinden zich vooral in uw gezicht of op de achterkant van uw hand. De vlekken kunnen op jongere leeftijd al ontstaan en nemen toe naarmate uw leeftijd vordert.

Ouderdomsvlekken zijn op meerdere manier te behandelen / verwijderen. In principe verwijdert HomeClinics uw ouderdomsvlekken met vloeibare stikstof. Dit is de meest gangbare, eenvoudige en snelle manier.

Er zijn echter ook nog andere manieren om uw ouderdomsvlekken te behandelen, bijvoorbeeld met een chemische peeling of producten van dr. Zein Obagi. Onze huidtherapeut zal met u samen een advies op maat maken.

Volledig vergoed
Het verwijderen van ouderdomsvlekken via vloeibare stikstof wordt soms vergoed door uw zorgverzekering. U kunt dit navragen bij uw zorgverzekeraar.

Gratis intake Bekijk onze behandelingen

Uitgelicht

Botox en fillers 

Tijdens het ouder worden verliest de huid helaas zijn elasticiteit. Dit kan rimpels en oneffenheden in het gezicht veroorzaken. Gelukkig kunnen wij u daar op een eerlijke en professionele manier mee helpen.

Meer informatie

Nieuw: SkinTech crèmes

Vanaf nu kunt u bij ons ook terecht voor de behandelcrèmes van SkinTech. Om dit te vieren bieden we nu een speciale welkomstaanbieding aan voor €149,95 i.p.v. 170,-. Deze aanbieding bestaat uit dagverzorging, zonbescherming en een reiniger.

Meer informatie

Ooglidcorrectie: tijdelijk €575,-

Wanneer u last heeft van hangende bovenoogleden is het zinvol om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie kan voor u uitkomst bieden. De ooglidcorrectie is niet voor niets een van de meest geboekte behandelingen bij ons. Deze maand voor slechts € 575,- i.p.v. € 650,-

Meer informatie

Nieuw: Profhilo

Nieuw: Profhilo

Wilt u graag huidverslapping tegen gaan en de huid verjongen en verbeteren, maar overweegt u geen 'echte' filler? Dan is Profhilo misschien iets voor u.

Meer informatie

Home Clinics maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK