Cosmetische en chirurgische behandelingen voor iedereen!

Gratis intake
  • Ooglidcorrectie € 650,-
  • Kwaliteit en expertise
  • Gratis intakegesprek
  • Natuurlijk resultaat
  • Gespreid betalen mogelijkheden

Obagi

In de Verenigde Staten zijn de producten van Obagi Medical marktleider op het gebied van medische producten voor huidverbetering en -verjonging. De resultaten van deze productlijnen zijn klinisch bewezen.

Deze producten zijn ontwikkeld door dr. Zein Obagi en bevatten 2 productlijnen:

  • ZO Medical (medische huidproducten)
  • ZO Skin Health (huidverbeterende producten)

De verzorgingsmiddelen van dr. Obagi richten zich op het voorkomen en verhelpen van huidaandoeningen zoals hyperpigmentatie, zonbeschadigde huid, acne en huidveroudering. De producten werken zowel in de epidermis (opperhuid) als in de dermis (lederhuid).

Op het gebied van uw huid is het uitgangspunt van dr. Obagi het ‘terugkeren naar de basis’. Het doel is om weer een frisse, jonge en vooral onbeschadigde huid te krijgen. Om dit te bereiken is het van belang om overvloedig gebruik van scrubs, vette crèmes en andere geparfumeerde producten van de drogist of parfumerie achterwege te laten. 

Vanwege de medische aard zijn de producten van Obagi niet regulier te verkrijgen. Bij ons krijgt u advies op maat van onze huidexperts en een persoonlijk behandelplan. 
 
Wilt u weten wat de Obagi producten voor u kunnen betekenen? Vraag een gratis adviesgesprek aan voor een advies op maat van een van onze ervaren huidtherapeuten.

Gratis intake Bekijk onze behandelingen

Uitgelicht

Profhilo 

Met deze anti-aging behandeling kunnen we de huid zichtbaar verjongen en verbeteren, zonder direct volume toe te voegen aan het gezicht. We herstellen en verstevigen de huid door middel van een natuurlijke bewerking van hyaluronzuur. Dit is al mogelijk vanaf €295,- per zone. Wenst u twee behandelingen voor een optimaal resultaat? Dan betaalt u tot 1 december voor deze twee behandelingen samen de actieprijs van €515,-!

Meer informatie

Nieuw: SkinTech crèmes

Vanaf nu kunt u bij ons ook terecht voor de behandelcrèmes van SkinTech. Om dit te vieren bieden we nu een speciale welkomstaanbieding aan voor €149,95 i.p.v. 170,-. Deze aanbieding bestaat uit dagverzorging, zonbescherming en een reiniger.

Meer informatie

Ooglidcorrectie: tijdelijk €575,-

Wanneer u last heeft van hangende bovenoogleden is het zinvol om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie kan voor u uitkomst bieden. De ooglidcorrectie is niet voor niets een van de meest geboekte behandelingen bij ons. Deze maand voor slechts € 575,- i.p.v. € 650,-

Meer informatie

Home Clinics maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK