Cosmetische en chirurgische behandelingen voor iedereen!

Gratis intake
  • Ooglidcorrectie € 650,-
  • Kwaliteit en expertise
  • Gratis intakegesprek
  • Natuurlijk resultaat
  • Gespreid betalen mogelijkheden

Laserbehandeling

Voor veel bestaande laserbehandelingen zoals bijvoorbeeld voor ontharing, pigment en couperose, hebben wij een samenwerking met Cosmetique Totale. De experts op het gebied van laser therapie! Tweemaal per maand komt er een gespecialiseerde huidtherapeut op onze locatie in Hoofddorp om deze behandelingen uit te voeren en cliënten van informatie te voorzien.

Ontharen

Wat precies de beste definitieve ontharing methode is, hangt geheel af van uw haren en huidtype. De huidtherapeuten van Cosmetique Totale zijn experts op het gebied van ongewenste haargroei. Ze weten precies wat te doen om u in zo’n kort mogelijke tijd van het allerbeste resultaat te voorzien. Op deze manier heeft u binnen no-time een super gladde, zachte en haarvrije huid.

Bij het laseren wordt warmte-energie gebruikt om de haarzakjes te vernietigen. Haren die in de groeifase zitten, worden door deze hitte voor 80-90% definitief verwijderd. Gemiddeld zijn er 6-8 behandelingen nodig.

Pigment

Door middel van lasering kunnen verschillende soorten pigmentaties behandeld worden zoals donkere pigmentvlekken, zonschade, zwangerschapsmasker, melasma en ouderdomsvlekken op gezicht en/of lichaam. Een bijkomstig effect is dat ook gesprongen vaatjes minder zichtbaar worden en grove poriën zullen verfijnen. 

Nadat de huidtherapeut uw huid en pigmentvlekken heeft geanalyseerd zal ze u de beste behandelmogelijkheid adviseren zodat de pigmentvlekken snel zullen verdwijnen. Kleine pigmentplekjes zijn soms al na één behandeling verdwenen. Voor grotere gebieden en dieper pigment zijn vaak meerdere behandelingen nodig. Gemiddeld tussen de 1-5 behandelingen. Na elke behandeling ziet u het pigment steeds meer vervagen. In het behandelde gebied zullen tevens gesprongen vaatjes verminderen, grove poriën verfijnen en uw huid zal steeds meer gaan stralen!

Couperose

Couperose is een rode verkleuring in de huid met daarin allemaal kleine gesprongen adertjes. Rosacea is een vorm van couperose gecombineerd met acne. Ook kunnen er losse rode vaatjes in het gezicht zichtbaar zijn. 

Kleine vaatjes zijn soms al na één behandeling verdwenen. Voor grotere gebieden, diepere vaatjes en rosacea zijn vaak meerdere behandelingen nodig. Gemiddeld tussen de 1-5 behandelingen. Na elke behandeling ziet u de vaatjes geleidelijk aan verminderen. In het behandelde gebied zullen tevens pigmentvlekken en zonneschade verminderen, grove poriën verfijnen en uw huid zal steeds meer gaan stralen!

Gratis intake Bekijk onze behandelingen

Uitgelicht

Profhilo 

Met deze anti-aging behandeling kunnen we de huid zichtbaar verjongen en verbeteren, zonder direct volume toe te voegen aan het gezicht. We herstellen en verstevigen de huid door middel van een natuurlijke bewerking van hyaluronzuur. Dit is al mogelijk vanaf €295,- per zone. Wenst u twee behandelingen voor een optimaal resultaat? Dan betaalt u tot 1 december voor deze twee behandelingen samen de actieprijs van €515,-!

Meer informatie

Nieuw: SkinTech crèmes

Vanaf nu kunt u bij ons ook terecht voor de behandelcrèmes van SkinTech. Om dit te vieren bieden we nu een speciale welkomstaanbieding aan voor €149,95 i.p.v. 170,-. Deze aanbieding bestaat uit dagverzorging, zonbescherming en een reiniger.

Meer informatie

Ooglidcorrectie: tijdelijk €575,-

Wanneer u last heeft van hangende bovenoogleden is het zinvol om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie kan voor u uitkomst bieden. De ooglidcorrectie is niet voor niets een van de meest geboekte behandelingen bij ons. Deze maand voor slechts € 575,- i.p.v. € 650,-

Meer informatie

Home Clinics maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK