Cosmetische en chirurgische behandelingen voor iedereen!

Gratis intake
  • Ooglidcorrectie € 650,-
  • Kwaliteit en expertise
  • Gratis intakegesprek
  • Natuurlijk resultaat
  • Gespreid betalen mogelijkheden

Easy Droxy & Easy TCA Peeling

Heeft u problemen met uw huid? Pigmentatievlekken, zonneschade, oppervlakkige rimpels, acne of andere oneffenheden? In de zomermaanden tast de zon uw huid aan waardoor deze sneller veroudert en er dof uit kan zien. Een peeling biedt dan uitkomst.

HomeClinics Hoofddorp werkt onder andere met de volgende peelings van het gerenommeerde merk Skintech.

Easy Droxy Peel
De Easy Droxy Peel is een oppervlakkige peeling die onder andere helpt bij acne, huidproblemen bij tieners of bij een fletse en droge huid. Na deze pijnloze peeling ziet uw huid er weer fris uit.

Easy TCA Peeling
De Easy TCA Peel is een intensievere peeling die wordt aangeraden bij onder andere pigmentvlekken, zwangerschapsmasker, fijne rimpels en andere tekenen van huidveroudering. Met deze - nagenoeg pijnloze- behandeling wordt uw huid gezonder en oogt deze frisser en egaler.
 
Wilt u weten welke behandeling bij u past? Onze huidtherapeute adviseert u graag. Neem contact met ons op of maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak.

Gratis intake Bekijk onze behandelingen

Uitgelicht

Profhilo 

Met deze anti-aging behandeling kunnen we de huid zichtbaar verjongen en verbeteren, zonder direct volume toe te voegen aan het gezicht. We herstellen en verstevigen de huid door middel van een natuurlijke bewerking van hyaluronzuur. Dit is al mogelijk vanaf €295,- per zone. Wenst u twee behandelingen voor een optimaal resultaat? Dan betaalt u tot 1 december voor deze twee behandelingen samen de actieprijs van €515,-!

Meer informatie

Nieuw: SkinTech crèmes

Vanaf nu kunt u bij ons ook terecht voor de behandelcrèmes van SkinTech. Om dit te vieren bieden we nu een speciale welkomstaanbieding aan voor €149,95 i.p.v. 170,-. Deze aanbieding bestaat uit dagverzorging, zonbescherming en een reiniger.

Meer informatie

Ooglidcorrectie: tijdelijk €575,-

Wanneer u last heeft van hangende bovenoogleden is het zinvol om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie kan voor u uitkomst bieden. De ooglidcorrectie is niet voor niets een van de meest geboekte behandelingen bij ons. Deze maand voor slechts € 575,- i.p.v. € 650,-

Meer informatie

Home Clinics maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK