Cosmetische en chirurgische behandelingen voor iedereen!

Gratis intake
  • Ooglidcorrectie € 650,-
  • Kwaliteit en expertise
  • Gratis intakegesprek
  • Natuurlijk resultaat
  • Gespreid betalen mogelijkheden

Acne

Acne is een probleem dat veelvuldig voorkomt, bij zowel pubers als volwassenen. Bij acné heeft u last van:

  • puistjes
  • verstopte/ ontstoken talgklieren
  • overmatige talgproductie
  • acne littekens

Voor acnelittekens en pigmentvlekken zijn er verschillende behandelmogelijkheden. Onze huidtherapeut zal samen met u bepalen welke methode het beste bij u past.

Gegarandeerde verbetering
Onze huidtherapeut stelt graag een persoonlijk behandelplan met u op tijdens een gratis consult. Zo kunnen wij u gegarandeerde verbetering bieden bij het gebruik van producten van Dr. Zein Obagi. Deze dermatoloog is marktleider op het gebied van medische producten voor huidverbetering, waaronder de aanpak van acne en acne-littekens.

Verminderen acne, vervagen littekens
Bij een Obagi-behandeling wordt uw huid als het ware afgeschilferd. Hierdoor neemt de kans op ontstekingen af. De behandeling is gericht op het verwijderen van overtollig talg en onzuiverheden. In combinatie met een reinigende behandeling draagt deze peeling bij aan het verminderen van de acne.

Na de eerste behandeling in onze kliniek zet u de Obagi-behandeling thuis voort met behulp van een persoonlijk behandelplan.

Vervagen littekens
Onze huidtherapeut kan met zowel een speciale peeling als met microneedling op effectieve wijze uw acnelittekens vervagen.

Vergoed
Bent u aanvullend verzekerd? Dan worden sommige acnebehandelingen (deels) vergoed. Dit kunt u navragen bij uw zorgverzekeraar.

Gratis intake Bekijk onze behandelingen

Uitgelicht

Botox en fillers 

Tijdens het ouder worden verliest de huid helaas zijn elasticiteit. Dit kan rimpels en oneffenheden in het gezicht veroorzaken. Gelukkig kunnen wij u daar op een eerlijke en professionele manier mee helpen.

Meer informatie

Nieuw: SkinTech crèmes

Vanaf nu kunt u bij ons ook terecht voor de behandelcrèmes van SkinTech. Om dit te vieren bieden we nu een speciale welkomstaanbieding aan voor €149,95 i.p.v. 170,-. Deze aanbieding bestaat uit dagverzorging, zonbescherming en een reiniger.

Meer informatie

Ooglidcorrectie: tijdelijk €575,-

Wanneer u last heeft van hangende bovenoogleden is het zinvol om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie kan voor u uitkomst bieden. De ooglidcorrectie is niet voor niets een van de meest geboekte behandelingen bij ons. Deze maand voor slechts € 575,- i.p.v. € 650,-

Meer informatie

Nieuw: Profhilo

Nieuw: Profhilo

Wilt u graag huidverslapping tegen gaan en de huid verjongen en verbeteren, maar overweegt u geen 'echte' filler? Dan is Profhilo misschien iets voor u.

Meer informatie

Home Clinics maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK