Cosmetische en chirurgische behandelingen voor iedereen!

Gratis intake
  • Ooglidcorrectie € 650,-
  • Kwaliteit en expertise
  • Gratis intakegesprek
  • Natuurlijk resultaat
  • Gespreid betalen mogelijkheden

Huidverbetering

De zon is heerlijk, maar helaas is dit ook de grootste oorzaak van huidveroudering. Deze opgedane huidschade kunt u verhelpen met behandelingen voor huidverbetering.

Huidverbetering
Na de zomer hebben veel mensen last van hyperpigmentatie in het gezicht: donkere vlekjes die uw huidtint onrustig en minder egaal maken. In dit geval biedt een behandeling ter verbetering van de huid uitkomst, net als bij oppervlakkige rimpels, littekentjes, acne of een doffe tint.

Behandeling
Onze huidtherapeut Eliza de Preijker heeft veel ervaring met het uitvoeren van peelings en microneedling om de algehele conditie van uw huid te verbeteren.

Gratis adviesgesprek
Onze huidtherapeut, aangesloten bij Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten, zal tijdens een gratis en vrijblijvende adviesafspraak een analyse maken van uw huid om u een goed advies te kunnen geven dat aansluit bij uw wensen en de behoefte van uw huid. Bel met 085 401 3500 of vul het contactformulier in.

Gratis intake Bekijk onze behandelingen

Uitgelicht

Profhilo 

Met deze anti-aging behandeling kunnen we de huid zichtbaar verjongen en verbeteren, zonder direct volume toe te voegen aan het gezicht. We herstellen en verstevigen de huid door middel van een natuurlijke bewerking van hyaluronzuur. Dit is al mogelijk vanaf €295,- per zone. Wenst u twee behandelingen voor een optimaal resultaat? Dan betaalt u tot 1 december voor deze twee behandelingen samen de actieprijs van €515,-!

Meer informatie

Nieuw: SkinTech crèmes

Vanaf nu kunt u bij ons ook terecht voor de behandelcrèmes van SkinTech. Om dit te vieren bieden we nu een speciale welkomstaanbieding aan voor €149,95 i.p.v. 170,-. Deze aanbieding bestaat uit dagverzorging, zonbescherming en een reiniger.

Meer informatie

Ooglidcorrectie: tijdelijk €575,-

Wanneer u last heeft van hangende bovenoogleden is het zinvol om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie kan voor u uitkomst bieden. De ooglidcorrectie is niet voor niets een van de meest geboekte behandelingen bij ons. Deze maand voor slechts € 575,- i.p.v. € 650,-

Meer informatie

Home Clinics maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK