Cosmetische en chirurgische behandelingen voor iedereen!

Gratis intake
  • Ooglidcorrectie € 650,-
  • Kwaliteit en expertise
  • Gratis intakegesprek
  • Natuurlijk resultaat
  • Gespreid betalen mogelijkheden

Donkere kringen onder ogen

Iedereen heeft weleens last van donkere kringen onder de ogen, meestal na een vermoeiende dag of na wat minder nachtrust. Sommige mensen hebben er echter dagelijks last van. Dit kan erg storend zijn omdat het voor een continue vermoeide uitstraling kan zorgen.

Donkere kringen worden vaak verward met wallen. Wallen zijn een overschot aan huid of vet onder het oog dat alleen chirurgisch te behandelen is. Een donkere kring onder het oog is iets anders: de kring zit rond het traangootje onder uw oog. Uw huid is daar transparanter dan op andere plekken van uw gelaat, waardoor de vaatjes rond uw traangootje beter zichtbaar zijn.

Donkere kringen kunnen genetisch bepaald zijn, maar kunnen ook optreden bij vochttekort door te weinig drinken, slaapgebrek of ziekte. Indien u ook andere klachten ervaart raden wij u aan om dit wellicht met een huisarts te bespreken.

Wanneer de donkere verkleuring voornamelijk het gevolg is van volumeverlies, dan kunnen wij deze vrij eenvoudig behandelen met een tijdelijke filler. Hierbij wordt de transparantie van de huid teruggebracht wordt en krijgt de huid meer volume. Het resultaat van de behandeling behoudt zijn resultaat ongeveer 12 tot 18 maanden.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een gratis en vrijblijvende afspraak via www.homeclinics.nl of bel naar 085 - 401 3500.

 

 

Gratis intake Bekijk onze behandelingen

Uitgelicht

Botox en fillers 

Tijdens het ouder worden verliest de huid helaas zijn elasticiteit. Dit kan rimpels en oneffenheden in het gezicht veroorzaken. Gelukkig kunnen wij u daar op een eerlijke en professionele manier mee helpen.

Meer informatie

Nieuw: SkinTech crèmes

Vanaf nu kunt u bij ons ook terecht voor de behandelcrèmes van SkinTech. Om dit te vieren bieden we nu een speciale welkomstaanbieding aan voor €149,95 i.p.v. 170,-. Deze aanbieding bestaat uit dagverzorging, zonbescherming en een reiniger.

Meer informatie

Ooglidcorrectie: tijdelijk €575,-

Wanneer u last heeft van hangende bovenoogleden is het zinvol om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie kan voor u uitkomst bieden. De ooglidcorrectie is niet voor niets een van de meest geboekte behandelingen bij ons. Deze maand voor slechts € 575,- i.p.v. € 650,-

Meer informatie

Nieuw: Profhilo

Nieuw: Profhilo

Wilt u graag huidverslapping tegen gaan en de huid verjongen en verbeteren, maar overweegt u geen 'echte' filler? Dan is Profhilo misschien iets voor u.

Meer informatie

Home Clinics maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK