Cosmetische en chirurgische behandelingen voor iedereen!

Gratis intake
  • Ooglidcorrectie € 650,-
  • Kwaliteit en expertise
  • Gratis intakegesprek
  • Natuurlijk resultaat
  • Gespreid betalen mogelijkheden

Neuslippenplooi

De neuslippenplooi zijn de rimpels die lopen van de neus tot aan de mondhoeken. De neuslippenplooi kan zorgen voor een ouder uiterlijk, maar kan ook een verveelde of vermoeide blik geven. Naarmate u ouder wordt, wordt de neuslippenplooi dieper en duidelijker zichtbaar.

Met een fillerbehandeling is uw neuslippenplooi eenvoudig aan te pakken. Onder verdoving zullen wij uw neuslippenplooi verzachten of volledig opvullen, waarbij u de eigen uitstraling van uw gezicht volledig behoudt. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de neuslippenplooi vanuit de jukbeenderen te verstrakken. Dit kan door middel van botuline toxine.

Het behandelen van de neuslippenplooi kan meestal in 1 behandeling, dit is afhankelijk van het gewenste volume. Het resultaat is direct zichtbaar en blijft 12 tot 18 maanden aanwezig.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een gratis en vrijblijvende afspraak via www.homeclinics.nl of bel naar 085 - 401 3500.

Gratis intake Bekijk onze behandelingen

Uitgelicht

Botox en fillers 

Tijdens het ouder worden verliest de huid helaas zijn elasticiteit. Dit kan rimpels en oneffenheden in het gezicht veroorzaken. Gelukkig kunnen wij u daar op een eerlijke en professionele manier mee helpen.

Meer informatie

Nieuw: SkinTech crèmes

Vanaf nu kunt u bij ons ook terecht voor de behandelcrèmes van SkinTech. Om dit te vieren bieden we nu een speciale welkomstaanbieding aan voor €149,95 i.p.v. 170,-. Deze aanbieding bestaat uit dagverzorging, zonbescherming en een reiniger.

Meer informatie

Ooglidcorrectie: tijdelijk €575,-

Wanneer u last heeft van hangende bovenoogleden is het zinvol om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie kan voor u uitkomst bieden. De ooglidcorrectie is niet voor niets een van de meest geboekte behandelingen bij ons. Deze maand voor slechts € 575,- i.p.v. € 650,-

Meer informatie

Nieuw: Profhilo

Nieuw: Profhilo

Wilt u graag huidverslapping tegen gaan en de huid verjongen en verbeteren, maar overweegt u geen 'echte' filler? Dan is Profhilo misschien iets voor u.

Meer informatie

Home Clinics maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK