Cosmetische en chirurgische behandelingen voor iedereen!

Gratis intake
  • Ooglidcorrectie € 650,-
  • Kwaliteit en expertise
  • Gratis intakegesprek
  • Natuurlijk resultaat
  • Gespreid betalen mogelijkheden

Fillers

Fillers zorgen voor het herstel van volumeverlies in uw gelaat, het corrigeren of verfraaien van uw gezichtscontouren en het opvullen van ‘statische rimpels’. Een behandeling met fillers kan de oplossing zijn bij de volgende problemen:

Alleen tijdelijke fillers
HomeClinics werkt alleen met tijdelijke fillers zoals Stylage (hyaluronzuur) en Radiesse. Het resultaat van de fillers is direct zichtbaar. De behandeling is 6 tot 12 maanden effectief. Dit hangt af van de soort filler die is gebruikt en individuele factoren.
 
De behandeling
De experts van HomeClinics zijn speciaal opgeleid en ervaren in het uitvoeren van fillerbehandelingen. Onze arts maakt een advies op maat op basis van een gezichtsanalyse en uw persoonlijke voorkeuren voorafgaand aan de behandeling. De behandeling zelf duurt ongeveer een half uur. Na de behandeling kunt u direct naar huis.
 
Contact HomeClinics
Heeft u vragen over fillerbehandelingen? Of wilt u weten of u in aanmerking komt voor filler-injecties? Neem dan contact met ons op. Onze experts staan graag voor u klaar. Maak een gratis en vrijblijvende afspraak via www.homeclinics.nl of bel naar 085 - 401 3500.

Gratis intake Bekijk onze behandelingen

Uitgelicht

Profhilo 

Met deze anti-aging behandeling kunnen we de huid zichtbaar verjongen en verbeteren, zonder direct volume toe te voegen aan het gezicht. We herstellen en verstevigen de huid door middel van een natuurlijke bewerking van hyaluronzuur. Dit is al mogelijk vanaf €295,- per zone. Wenst u twee behandelingen voor een optimaal resultaat? Dan betaalt u tot 1 december voor deze twee behandelingen samen de actieprijs van €515,-!

Meer informatie

Nieuw: SkinTech crèmes

Vanaf nu kunt u bij ons ook terecht voor de behandelcrèmes van SkinTech. Om dit te vieren bieden we nu een speciale welkomstaanbieding aan voor €149,95 i.p.v. 170,-. Deze aanbieding bestaat uit dagverzorging, zonbescherming en een reiniger.

Meer informatie

Ooglidcorrectie: tijdelijk €575,-

Wanneer u last heeft van hangende bovenoogleden is het zinvol om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie kan voor u uitkomst bieden. De ooglidcorrectie is niet voor niets een van de meest geboekte behandelingen bij ons. Deze maand voor slechts € 575,- i.p.v. € 650,-

Meer informatie

Home Clinics maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK