Cosmetische en chirurgische behandelingen voor iedereen!

Gratis intake
  • Ooglidcorrectie € 650,-
  • Kwaliteit en expertise
  • Gratis intakegesprek
  • Natuurlijk resultaat
  • Gespreid betalen mogelijkheden

Ooglidcorrectie

Tot 1 oktober voor slechts € 575,- i.p.v. € 650,-.

Gedurende het ouder worden verliest de huid haar elasticiteit. Hierdoor kunnen oogleden gaan hangen. Dit kan zorgen voor verminderd zicht en hoofdpijnklachten. Daarnaast kan het u een vermoeide uitstraling geven. Indien u vermoed dat uw klachten veroorzaakt worden door hangende oogleden, dan is het raadzaam om dit tijdens een gratis adviesgesprek door een arts te laten beoordelen.

Een bovenooglidcorrectie is een relatief kleine ingreep die onder lokale verdoving wordt uitgevoerd. De behandeling zal ongeveer anderhalf uur duren, hierna kunt u gewoon terug naar huis. Napijn komt vrijwel nooit voor en indien u toch last ervaart kun u altijd bij ons terecht. Bij ons kost een bovenooglidcorrectie € 650,-. Tot 1 oktober kunt u terecht voor slechts € 575,-.

Het resultaat is na enkele dagen zichtbaar en na drie maanden optimaal. Het resultaat blijft, afhankelijk van de conditie van uw huid, jarenlang zichtbaar.

Heeft u vragen over ooglidcorrecties? Of wilt u weten of u in aanmerking komt voor een bovenooglidcorrectie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak direct een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Onze experts staan graag voor u klaar.

Gratis intake Bekijk onze behandelingen

Uitgelicht

Profhilo 

Met deze anti-aging behandeling kunnen we de huid zichtbaar verjongen en verbeteren, zonder direct volume toe te voegen aan het gezicht. We herstellen en verstevigen de huid door middel van een natuurlijke bewerking van hyaluronzuur. Dit is al mogelijk vanaf €295,- per zone. Wenst u twee behandelingen voor een optimaal resultaat? Dan betaalt u tot 1 december voor deze twee behandelingen samen de actieprijs van €515,-!

Meer informatie

Nieuw: SkinTech crèmes

Vanaf nu kunt u bij ons ook terecht voor de behandelcrèmes van SkinTech. Om dit te vieren bieden we nu een speciale welkomstaanbieding aan voor €149,95 i.p.v. 170,-. Deze aanbieding bestaat uit dagverzorging, zonbescherming en een reiniger.

Meer informatie

Ooglidcorrectie: tijdelijk €575,-

Wanneer u last heeft van hangende bovenoogleden is het zinvol om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie kan voor u uitkomst bieden. De ooglidcorrectie is niet voor niets een van de meest geboekte behandelingen bij ons. Deze maand voor slechts € 575,- i.p.v. € 650,-

Meer informatie

Home Clinics maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK