Cosmetische en chirurgische behandelingen voor iedereen!

Gratis intake
  • Ooglidcorrectie € 650,-
  • Kwaliteit en expertise
  • Gratis intakegesprek
  • Natuurlijk resultaat
  • Gespreid betalen mogelijkheden

Moedervlekken

Hoewel bepaalde moedervlekken behoren tot de zeven schoonheden, zijn ze voor sommige mensen storend. Gelukkig is het verwijderen van een moedervlek een kleine en eenvoudige ingreep die net als bij de huisarts meestal wordt vergoed. Bij HomeClinics hebben wij veel ervaring met deze ingreep. Wij willen u dan ook graag verder helpen.

Moedervlekken zijn er in verschillende verschijningsvormen. Het laten verwijderen van moedervlekken kan verschillende redenen hebben. Zo kan het op advies van uw arts moeten gebeuren, omdat de vorm of kleur van de moedervlek reden tot onderzoek is. Hoewel er vaak niets aan de hand is, voelt het dan toch verstandiger om de moedervlek te verwijderen. Wanneer wij het nodig achten, verwijzen wij u door naar een dermatoloog.

Ook kunnen moedervlekken een ontsierende werking hebben. Zeker als de moedervlek opvallend is of op een vervelende plek zit. Dan kunt u er uiteraard zelf voor kiezen op hem te laten verwijderen.

Het verwijderen van de moedervlek gebeurt onder plaatselijke verdoving. U kunt na de korte ingreep direct naar huis.

Soms biedt uw zorgverzekeraar een vergoeding voor het verwijderen van moedervlekken. Dit kunt u navragen bij uw zorgverzekeraar.

Gratis intake Bekijk onze behandelingen

Uitgelicht

Botox en fillers 

Tijdens het ouder worden verliest de huid helaas zijn elasticiteit. Dit kan rimpels en oneffenheden in het gezicht veroorzaken. Gelukkig kunnen wij u daar op een eerlijke en professionele manier mee helpen.

Meer informatie

Nieuw: SkinTech crèmes

Vanaf nu kunt u bij ons ook terecht voor de behandelcrèmes van SkinTech. Om dit te vieren bieden we nu een speciale welkomstaanbieding aan voor €149,95 i.p.v. 170,-. Deze aanbieding bestaat uit dagverzorging, zonbescherming en een reiniger.

Meer informatie

Ooglidcorrectie: tijdelijk €575,-

Wanneer u last heeft van hangende bovenoogleden is het zinvol om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie kan voor u uitkomst bieden. De ooglidcorrectie is niet voor niets een van de meest geboekte behandelingen bij ons. Deze maand voor slechts € 575,- i.p.v. € 650,-

Meer informatie

Nieuw: Profhilo

Nieuw: Profhilo

Wilt u graag huidverslapping tegen gaan en de huid verjongen en verbeteren, maar overweegt u geen 'echte' filler? Dan is Profhilo misschien iets voor u.

Meer informatie

Home Clinics maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK