Cosmetische en chirurgische behandelingen voor iedereen!

Gratis intake
  • Ooglidcorrectie € 650,-
  • Kwaliteit en expertise
  • Gratis intakegesprek
  • Natuurlijk resultaat
  • Gespreid betalen mogelijkheden

Overmatig transpireren

Overmatig zweten (ook wel hyperhidrosis), is te herkennen aan veel zweetproductie op met name de oksels, handen en voeten.

Overmatig zweten is te eenvoudig behandelen met botuline toxine. Met een serie oppervlakkige injecties worden de zenuwen die de zweetkliertjes aansturen geblokkeerd. Dit zorgt ervoor dat de zweetklieren bijna geen zweet meer produceren. De mate van transpiratie wordt fors teruggedrongen en uw oksels blijven - in rust - in principe droog. Bij flinke inspanning, zoals sport, kan soms enige zweetproductie blijven bestaan. 

Het behandelen van overmatig transpieren duurt ongeveer 20 minuten. U zult na ongeveer 2 tot 4 dagen de eerste effecten merken en na circa 2 weken is het effect optimaal. De werking van de eerste behandeling houdt tussen de 4 tot 7 maanden aan. Een vervolgbehandeling kan 6 maanden of langer effect hebben.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een gratis en vrijblijvende afspraak via www.homeclinics.nl of bel naar 085 - 401 3500.

 

Gratis intake Bekijk onze behandelingen

Uitgelicht

Profhilo 

Met deze anti-aging behandeling kunnen we de huid zichtbaar verjongen en verbeteren, zonder direct volume toe te voegen aan het gezicht. We herstellen en verstevigen de huid door middel van een natuurlijke bewerking van hyaluronzuur. Dit is al mogelijk vanaf €295,- per zone. Wenst u twee behandelingen voor een optimaal resultaat? Dan betaalt u tot 1 december voor deze twee behandelingen samen de actieprijs van €515,-!

Meer informatie

Nieuw: SkinTech crèmes

Vanaf nu kunt u bij ons ook terecht voor de behandelcrèmes van SkinTech. Om dit te vieren bieden we nu een speciale welkomstaanbieding aan voor €149,95 i.p.v. 170,-. Deze aanbieding bestaat uit dagverzorging, zonbescherming en een reiniger.

Meer informatie

Ooglidcorrectie: tijdelijk €575,-

Wanneer u last heeft van hangende bovenoogleden is het zinvol om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie kan voor u uitkomst bieden. De ooglidcorrectie is niet voor niets een van de meest geboekte behandelingen bij ons. Deze maand voor slechts € 575,- i.p.v. € 650,-

Meer informatie

Home Clinics maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK