Cosmetische en chirurgische behandelingen voor iedereen!

Gratis intake
  • Ooglidcorrectie € 650,-
  • Kwaliteit en expertise
  • Gratis intakegesprek
  • Natuurlijk resultaat
  • Gespreid betalen mogelijkheden

Hoofdpijn

Botuline toxine staat vooral bekend als middel tegen rimpels. Het kan echter ook worden gebruikt bij migraine of hoofdpijn. Deze werking van botuline toxine bij hoofdpijn werd per toeval ontdekt, toen bleek mensen die injecties met botuline toxine hadden gekregen opvallend minder hoofdpijn hadden dan daarvoor of dan andere mensen.

Botuline toxine kan helpen bij diverse vormen van hoofdpijn, maar is vooral effectief bij spierspanningshoofdpijn. Ook bij migraine kan botuline toxine uitkomst bieden.

Botuline toxine wordt van origine ingezet als een spierontspanner. Het blokkeert de prikkeloverdracht van zenuwen naar spieren, hiermee wordt de behandelde spier tijdelijk stilgelegd. Wanneer u uw voorhoofd behandeld met botuline toxine, wordt de fronsrimpel en de spieren die de rimpel veroorzaken stilgelegd. Hierdoor verdwijnt ook de spanning van uw aangezicht. Aangezien migraine soms veroorzaakt wordt door het onbewust aanspannen van uw gezichtsspieren, kan een behandeling in uw voorhoofd de migraine tegengaan. Hetzelfde geldt voor spierspanningshoofdpijn. In beide gevallen kan botuline toxine u helpen.

Soms biedt uw zorgverzekeraar een vergoeding voor het medisch gebruik van botuline toxine. Dit kunt u navragen bij uw zorgverzekeraar.

Het behandelen van hoofdpijnklachten met botox kan over het algemeen in 1 behandeling. Na circa 2 dagen merkt u dat de spieren in uw gezicht zich meer ontspannen. Het effect van botuline toxine houdt ongeveer 4 tot 6 maanden aan.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een gratis en vrijblijvende afspraak via www.homeclinics.nl of bel naar 085 - 401 3500.

 

Gratis intake Bekijk onze behandelingen

Uitgelicht

Profhilo 

Met deze anti-aging behandeling kunnen we de huid zichtbaar verjongen en verbeteren, zonder direct volume toe te voegen aan het gezicht. We herstellen en verstevigen de huid door middel van een natuurlijke bewerking van hyaluronzuur. Dit is al mogelijk vanaf €295,- per zone. Wenst u twee behandelingen voor een optimaal resultaat? Dan betaalt u tot 1 december voor deze twee behandelingen samen de actieprijs van €515,-!

Meer informatie

Nieuw: SkinTech crèmes

Vanaf nu kunt u bij ons ook terecht voor de behandelcrèmes van SkinTech. Om dit te vieren bieden we nu een speciale welkomstaanbieding aan voor €149,95 i.p.v. 170,-. Deze aanbieding bestaat uit dagverzorging, zonbescherming en een reiniger.

Meer informatie

Ooglidcorrectie: tijdelijk €575,-

Wanneer u last heeft van hangende bovenoogleden is het zinvol om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie kan voor u uitkomst bieden. De ooglidcorrectie is niet voor niets een van de meest geboekte behandelingen bij ons. Deze maand voor slechts € 575,- i.p.v. € 650,-

Meer informatie

Home Clinics maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK