Cosmetische en chirurgische behandelingen voor iedereen!

Gratis intake
  • Ooglidcorrectie € 650,-
  • Kwaliteit en expertise
  • Gratis intakegesprek
  • Natuurlijk resultaat
  • Gespreid betalen mogelijkheden

Botuline toxine

In Nederland is botuline toxine, in de volksmond 'botox' genoemd, inmiddels een bekend begrip. Steeds meer mensen, zowel mannen als vrouwen, hebben interesse in een botox-behandeling en maken er gebruik van. Botox kan een oplossing bieden (of in sommige gevallen preventief werken) bij:

Bij een behandeling wordt botuline toxine A geïnjecteerd. Deze stof blokkeert de signaaloverdracht van de zenuw naar een spier, waardoor het samentrekken van deze spier tijdelijk niet mogelijk is. Rimpels die worden veroorzaakt door het samentrekken van spieren worden hierdoor bijvoorbeeld minder zichtbaar of verdwijnen volledig. Een botox-behandeling kan goed worden gecombineerd met fillers.

Advies op maat
De experts van HomeClinics zijn speciaal opgeleid en ervaren in het uitvoeren van botox-behandelingen. De arts zal - op basis van een gezichtsanalyse en uw persoonlijke wensen - een advies op maat maken. Bij HomeClinics werken we met botuline toxine van het merk Dysport.

Direct weer naar huis of naar werk
Een botox-behandeling duurt gemiddeld vijf minuten. Per behandeling worden er kleine hoeveelheden botox in of rond de te behandelen spier(en) gespoten. Na de behandeling oefent de arts korte tijd lichte druk uit op de behandelde plek om de kans op blauwe plekken te minimaliseren. Na de behandeling kunt u direct weer naar huis of naar uw werk.

3 tot 6 maanden
Een behandeling met botuline toxine is meestal na 5 dagen al effectief en dit effect is na 14 dagen optimaal. De werking houdt gemiddeld 3 tot 6 maanden aan. Bij het herhalen van een botox-behandeling blijven de resultaten langer aanwezig.

Vragen?
Heeft u vragen over botox-behandelingen? Of wilt u weten of u ervoor in aanmerking komt? Neem dan contact met ons op. Onze experts staan graag voor u klaar. Maak een gratis en vrijblijvende afspraak via www.homeclinics.nl of bel naar 085 - 401 3500.

 

 

 

Gratis intake Bekijk onze behandelingen

Uitgelicht

Profhilo 

Met deze anti-aging behandeling kunnen we de huid zichtbaar verjongen en verbeteren, zonder direct volume toe te voegen aan het gezicht. We herstellen en verstevigen de huid door middel van een natuurlijke bewerking van hyaluronzuur. Dit is al mogelijk vanaf €295,- per zone. Wenst u twee behandelingen voor een optimaal resultaat? Dan betaalt u tot 1 december voor deze twee behandelingen samen de actieprijs van €515,-!

Meer informatie

Nieuw: SkinTech crèmes

Vanaf nu kunt u bij ons ook terecht voor de behandelcrèmes van SkinTech. Om dit te vieren bieden we nu een speciale welkomstaanbieding aan voor €149,95 i.p.v. 170,-. Deze aanbieding bestaat uit dagverzorging, zonbescherming en een reiniger.

Meer informatie

Ooglidcorrectie: tijdelijk €575,-

Wanneer u last heeft van hangende bovenoogleden is het zinvol om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie kan voor u uitkomst bieden. De ooglidcorrectie is niet voor niets een van de meest geboekte behandelingen bij ons. Deze maand voor slechts € 575,- i.p.v. € 650,-

Meer informatie

Home Clinics maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK