Cosmetische en chirurgische behandelingen voor iedereen!

Gratis intake
  • Ooglidcorrectie € 650,-
  • Kwaliteit en expertise
  • Gratis intakegesprek
  • Natuurlijk resultaat
  • Gespreid betalen mogelijkheden

HomeClinics: veilig en vertrouwd

Denkt u na over een ooglidcorrectie, fillerbehandeling of andere klein cosmetische ingreep? Dan bent u bij HomeClinics Hoofddorp aan het juiste adres. Wij maken onze behandelingen voor iedereen toegankelijk. Zo zijn alle intakegesprekken bij ons gratis en volstrekt vrijblijvend. En voor een ooglidcorrectie betaalt u slechts € 650,-.

Cosmetische of chirurgische ingrepen
U kunt ook voor andere cosmetische of kleine chirurgische behandelingen bij ons terecht. Door de doorlopende training en bijscholing van onze artsen en therapeuten verzorgen wij onze cosmetische en chirurgische ingrepen volgens de laatste ontwikkelingen en trends.

Huidtherapie en huidverbetering
Bij HomeClinics bent u ook van harte welkom voor huidtherapie en huidverbetering. U krijgt een op maat gemaakt advies en behandelplan van onze huidtherapeut.

Wij heten u van harte welkom in onze kliniek in Hoofddorp! Bel 085 401 3500 of vul het formulier in voor een gratis intake.

Gratis intake Bekijk onze behandelingen

Uitgelicht

Fillers

De experts van HomeClinics zijn speciaal opgeleid en ervaren in het uitvoeren van fillerbehandelingen. Onze arts maakt een advies op maat op basis van een gezichtsanalyse en uw persoonlijke voorkeuren voorafgaand aan de behandeling.

Meer over fillers

Ooglidcorrectie tijdelijk € 575,-

Wanneer u last heeft van hangende bovenoogleden is het zinvol om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie kan voor u uitkomst bieden. U kunt tot 1 maart 2019 bij ons terecht voor een bovenooglidcorrectie voor slechts € 575,- (in plaats van de normale prijs van € 650,-).

Meer informatie

Botox

Botox hoeft niet altijd een cosmetische reden te hebben. In onze kliniek hebben wij met botox al meerdere mensen succesvol verholpen van hun hoofdpijn of overmatige transpiratie.

Naar botox

Nieuw: Profhilo

Nieuw: Profhilo

Wilt u graag huidverslapping tegen gaan en de huid verjongen en verbeteren, maar overweegt u geen 'echte' filler? Dan is Profhilo misschien iets voor u.

Meer informatie